dinsdag 3 november 2009

Aan de dames en heren van de vrije pers

Ik ben Peter Vereecke, de oud-burgemeester van Evergem, die op 17 augustus klacht heeft neergelegd bij de onderzoeksrechter wegens het systematisch en opzettelijk in de lucht brengen van chemische en biologische stoffen die nefast zijn voor de volksgezondheid. Dit fenomeen staat bekend als 'chemtrails'.

Dit onderzoek is momenteel volop bezig en wordt gedaan door de milieucel van de federale politie, die de klacht zeer ernstig neemt.
 
Ondertussen heeft er zich ook een burgerbeweging gevormd, de BELFORT-group, met al meer dan 500 leden waaronder wetenschappers, medici, verantwoordelijken in overheid en bedrijfswereld die zich grote zorgen maken over wat er aan het gebeuren is.
 
Heel wat Belfort-leden over heel het land verspreid laten hun chemtrail-vaststellingen in een pv opnemen dat wordt doorgestuurd naar onderzoeksrechter Claeys van Gent.

Met zijn allen trachten we o.a. het  schandalig chemtrail-fenomeen onder de aandacht te brengen, maar het wordt meestal weggelachen of monddood gezwegen.

Toch stapelen de bewijzen zich op :

* dendrologen hebben mij tijdens een 'kastanjeconclaaf' duidelijk gemaakt dat vele bomen staan te sterven vanwege 'negatieve poling', die veroorzaakt wordt door de zware metalen die via chemtrails in de lucht gebracht worden

* artsen en gezondheidswerkers bevestigen dat
bij heel veel mensen de immuniteitsgraad alarmerend laag is en dit ten gevolge van zware metalen. Je moet bovendien blind zijn om het verband met mexicaanse en andere griep en de wereldwijde vaccinatie-gekte niet te zien !

* de
burgemeester van Moskou zegt deze winter geen sneeuw te willen en dit te zullen bereiken via weermanipulatie

Barack Obama spreekt openlijk over geo-engineering : het klimaat van onze planeet in andere dan natuurlijke banen leiden . Er zijn bedrijven in USA die licenties en patenten hebben om dit te doen !

* in
China doet men op grote schaal en in alle openheid aan 'cloud seeding' (= kunstmatig doen regenen door chemische stoffen in wolken te brengen ) en aan weermanipulatie

* ook bij ons zien we bij open, rustig weer plots die vliegtuigen komen, die veel lager vliegen dan de normale 10 km hoogte en die dikke, volle strepen achter zich laten die heel de dag blijven hangen. Uiteindelijk valt deze rotzooi op ons allemaal neer. Mensen klagen over misselijkheid, hoofdpijn, ontstoken keel, enz.
 
* ook piloten beginnen stilaan te spreken : in bijlage een getuigenis vanuit Duitsland


Geachte dames en heren van de pers,

Het spijt dat ik het jullie moet zeggen :
we worden op grote schaal vergiftigd ! Het gebeurt openlijk boven onze hoofden, maar we zien het niet of willen het niet zien ... ! Om het heel cru te zeggen : we worden bespoten, zoals een landbouwer zijn gewassen besproeit tegen het ongedierte.
 
en het ongedierte : dat zijn wij, u en ik  !

Ik probeer nu de kabinetten van Leefmilieu en volksgezondheid te sensibiliseren, maar vraag daarbij jullie medewerking :
aub besteed de aandacht aan de chemtrail-problematiek, die deze reële en systematische bedreiging van ons welzijn echt wel verdient.

Ik hou me graag bereid tot verdere informatie.

mvg

Peter Vereecke

0485/69.67.30

Geen opmerkingen:

Een reactie posten